• Національний центр аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова
  • +38(056) 713-57-56 /
Новини
13 Березня, 2019 Новини

Вітаємо переможців ІV Всеукраїнського конкурсу творчих робіт школярів «Літературний Всесвіт»

«Літературний Всесвіт» – це один з конкурсів, який збирає велику кількість учасників. Учасники всі різні, але по-своєму талановиті. До Оргкомітету було надіслано 562 роботи від школярів віком від 5 до 18 років із таких областей України, як: Волинська, Житомирська, Запорізька, Івано-Франківська, Кіровоградська, Львівська, Миколаївська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська та Дніпропетровська.

Після підведення підсумків були оголошені переможці ІV Всеукраїнського конкурсу творчих робіт школярів «Літературний Всесвіт» і відбулося нагородження. Для лауреатів Конкурсу з Дніпропетровської області, урочистості відбулися 16 лютого 2019 року.

На початку заходу, з вітальним словом, виступила Марина Володимирівна Килимник, начальник навчально-методичного відділу НЦАОМ.  Марина Володимирівна зазначила, що такі конкурси дають можливість не тільки проявити себе, а й перевірити рівень своєї культури і наснаги, а тих хто торкається дитячої творчості – заряджається позитивною енергією.

Зустріч продовжив Сергун Тімур, учень спеціалізованої ЗОШ № 67 ЕЕП м. Дніпра з доповіддю – «Борис Євгенович Патон, як зразок наукового довголіття для сучасної молоді».

Далі відбулося нагородження переможців і лауреатів «Літературного Всесвіту». Діти одержали дипломи, грамоти та призи.
Наприкінці зустрічі була презентація та перегляд фільму «Чумацькі зорі», підготовленого співробітниками Дніпровського Планетарію.

Переможці з інших регіонів України одержали свої дипломи, грамоти та подяки електронною поштою.

Фотографії заходу можна знайти у фотогалереї.

Наші досягнення

 

Аерокосмічна освіта

Щорічно понад 700 учнів

Навчально-виставковий комплекс

Щорічно 25 000 відвідувачів

Конференції

Щорічно понад 500 учасників з різних країн світу

Проекти та конкурси

Щорічно близько 600 учасників з різних міст України 

Наші партнери

Наші постійні партнери

ISPACE SCHOOL
ISPACE SCHOOL