• Національний центр аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова
  • +38(056) 713-57-56 /
Новини
21 Лютого, 2019 Новини

Національний центр аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова
18-19 квітня 2019 року проводить
ХVII Всеукраїнську конференцію-конкурс науково-дослідних робіт школярів
«Зоряний шлях».

До участі в Конференції запрошуються учні 6-11 класів шкільних та позашкільних закладів України.

До розгляду приймаються науково-дослідні роботи за напрямками:

  1. Астрономія (дослідження астрономічних явищ і космічних об’єктів).
  2. Космічна фізика (фізико-технічні ефекти та їх використання в дослідженнях і освоєнні космічного простору та інших планет).
  3. Наукові дослідження в Космосі (дослідження космічних явищ і процесів та їх використання при створенні нових засобів виходу і пересування в Космосі, в пошуку і використанні космічних джерел енергії; можливостей використання космічних апаратів (КА) в інтересах людства, створення умов життєдіяльності людини в Космосі).
  4. Природні явища та екологія Космосу (фізичні явища та ефекти, що не мають теоретичного пояснення; нові ідеї, гіпотези і моделі природних феноменів; діяльність людини в Космосі та її наслідки).
  5. Космічна медицина і біологія (аспекти існування і еволюції рослин, комах, тварин і людини в умовах невагомості і космічної радіації, а також в умовах інших планет).
  6. Духовність і Космос (гармонія земної і космічної природи, призначення і роль людини і людства у Всесвіті, інформаційні і духовні аспекти розвитку людства).
  7. Космічні апарати та ракети-носії (КА для наукових досліджень, КА для народного господарства, інформаційні КА, КА екологічного моніторингу, малі КА; ракети-носії різних класів і призначення).
  8. Історія космонавтики та ракетно-космічної техніки (історія зародження і розвитку космонавтики та ракетно-космічної техніки; перспективні напрямки розвитку космічної галузі; життєвий шлях видатних творців ракетної техніки, космічна історія України та роль українців в ній).
  9. Комп’ютерні технології (Розглядаються програми і обчислювальні комплекси орієнтовані на застосування в аерокосмічній техніці, космічних і астрономічних дослідженнях а також у навчанні. Моделювання космічних та планетарних процесів, побудова математичних моделей, обробка даних космічних і астрономічних досліджень, телеметричних даних, програми керування роботами і космічними апаратами. Основними критеріями оцінки програм є оригінальність, працездатність, новизна програмних рішень і методів, що застосовуються, а також засоби їх реалізації.).
  10. Технічна творчість та ракетно-космічне моделювання (нові конструкції і технології, нові принципи в конструюванні приладів, розробка і застосування нових технологій і матеріалів, засоби пересування в Космосі і на планетах, моделювання ракет-носіїв, космічних апаратів і орбітальних станцій).

До 20 березня 2019 року в оргкомітет Конференції повинні бути представлені (прислані поштою чи передані особисто, роботи надіслані електронною поштою не розглядаються) наступні документи:

  • заявка на участь у Конференції (для команди учнів – колективна заявка);
  • науково-дослідна робота у друкованому варіанті.

Положення про Конференцію "ЗОРЯНИЙ ШЛЯХ"

Місце проведення Конференції:

м. Дніпро, пр. Гагаріна, 26, Національний центр аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова.

Поштова адреса: НЦАОМ ім. О.М. Макарова, «Зоряний шлях», а/с 503, м. Дніпро, 49005, Україна.

E-mail: star.way.dp@gmail.com

Наші досягнення

 

Аерокосмічна освіта

Щорічно понад 700 учнів

Навчально-виставковий комплекс

Щорічно 25 000 відвідувачів

Конференції

Щорічно понад 500 учасників з різних країн світу

Проекти та конкурси

Щорічно близько 600 учасників з різних міст України 

Наші партнери

Наші постійні партнери

ISPACE SCHOOL
ISPACE SCHOOL