• А.М. Makarov National Youth Aerospace Education Center
  • +38(056) 713-57-56 /
News
15 May, 2020 News

Державне космічне агентство України запустило офіційний канал в Youtube

На каналі опубліковано перше відео, де голова агентства Володимир Усов розповідає про стан українського космосу та плани щодо його трансформації. «Космічна індустрія України нагадує великого та повільного радянського динозавра, який не реагує на зміни ринку та не хоче бути конкурентним та ефективним», – розповідає Усов, зауважуючи, що державні підприємства космічної галузі потребують корпоратизації, а сама галузь має стати більш відкритою для приватного бізнесу.

В агентстві планують зробити Youtube-канал одним з головних україномовних джерел інформації про розвиток українського космосу та популяризацію освоєння Всесвіту.

«Космос – це вже більше, ніж ракети та супутники. Це амбітні цілі, яких не вистачало українській космічній політиці», – підкреслює Володимир Усов у своєму першому зверненні до глядачів.

Підписатись на Youtube Державного космічного агентства можна тут.

 

Our achievement

Aerospace education is a systematic form of education and upbringing of children and young people in order to transfer to them knowledge about aviation and cosmonautics, training of specialists for the aerospace industry, informing the population about the results of space activities in Ukraine.

Aerospace Education

 
 
 

Projects and contests

 

Our partner

Our regular partners

ISPACE SCHOOL
ISPACE SCHOOL